Saturday, August 22, 2009

Pelik tapi Benar!

ari ni adalah last day aku cuti! huhu. padahal esok wei! *tipu!*
anggap la last coz jap agi aku suda mau berangkat ke KL dgn menumpang
bas PLUSLINER! kali neh malas mo nek bas TRANSNASIONAL *tuka angen!*.
n seterusnya, keesokannya (bape byk NYA daaa!), aku akn gerak ke JOHOR.
tempat yg plg tertekan dalam idup neh! *for this moment lo!*
mukadimah semata2! wink *_______*
.
.
.
the full story!
apa kesnya tetiba de gambo ikan?
teman bukannya nk menjual kt cni, tapi just nk bg taw yg
teman suke ngan ikan. *eee..? mst tu la reaksi pertama korang kan?
sume pelik, ape ke hai nya ngan budok wana ni. dh buang tabiat ke pun?
tu la relatednya dgn tajuk entri pd kali neh ye tuan2 n puan2!
PELIK tapi BENAR!
.
.
.
ni bukan apa, just nk kongsi INFO yg xde beri pape sound effect pn kt korang.
persoalannya, korang ada x mcm suke bau2 pelik..??
.
.
ada sesetengah org kan dia suke bau yg xpenah org len suke.
mcm de member aku ni, dia suke bau rumput lepas di"mesin".
dia suke ngn air hujan kalu xsilap aku. kalu xsilap la kan. byk makan semut, lupe!
n mcm aku de dengar kat dalam TV/paper. ntah! aku pn xigt sgt,
ada budak ni. budak kecik agi taw. dia suke ngn bau PETROL.
perrgghh! lg hebat kan budak tu! kes berat. haha!
**mak bapak dia kaunselor dia kaw2 punye!**
.
mcm tu la gak ngan aku. suke ngan bau ikan. yg fresh la ye. yg busyuk2,
hanyir xhengat tu, aku pn xsanggup!! yeekkksss!
kalu masuk pasar, memg aku suke sgt ble lalu kat FISH area!
*selalu g pasar ke pun? curiga lak ngn statement berani mati neh!*
memg terlalu teruja g2! haha. tu la hakikatnya.
bau dia len mcm! rase de 1 perasaan yg best je ble bau.
rase nikmat!! ~WOW!!~
ahaaakkkss. tp tu la yg aku rase. just nk share kt korang.
so, ada korang yg pelik mcm kami x?
apa yg korang suke bau? especially bau yg pelik la ye.
tamat suda!

6 comments:

AyanaAsham said...
This comment has been removed by the author.
AyanaAsham said...

suke bau ikan
erm...menarik...
mmg ade suke bau petrol
malah ade juge yg pernah minum myk cap kapak.

ezany said...

suka bau ikan.. maknanya pandai memasak ikan la kot.. hehe..

w a n a said...

to ayanaAsham :

minum myk cap kapak...??
xpenah dgr la plak. hehehe.
ayana ke orgnyaa..??
=)
apa la rasa best kan myk cap kapak tu. berangin cam MENTOS kot ek..??

..........

to ezany :

masak ikan tu bley la. (if rajen masa tu!). hehe.

Naniey said...

heheheh,,,nani suke bau beras..suke sgt

w a n a said...

beras...?? nasib bek bukan nasik kan..?? hik3. kalu nasik, wana pn ske bangaatt! =p