Saturday, August 15, 2009

Bila cik wana pegang mic?

Cik wana pegang mic..?? hahaha.. mcm lawak la plak. mst korang tertanya2 kan..?? =p sedap sgt ke sore minah ni smp leh pgg mic. terang2 lak tu tunjuk d khalayak ramai..??? hahaha!
Sbnrnya kan, sore dia sedap sket la drpd katak bawah tempurung. n kurg sedap sket pd ct nurhaliza. uuisssh! jgn terkejot ek..?? ~dia xpenah tipu wwwoooo!~ (tp dia berangan je lebey!) huaaaaaaaa... huaaa.. huaaaaa.. pic mengancam kt sblh ni diambil mase g karaoke bersama2 teman2 kat BP Mall, Johor baru2 ni. masa ni tetiba teman2 tp mesra kawe (Yan, Shabib n Shada~siap highlightkan nama korang lg taw!) ajak g melolong/melalak. ilangkan stress la konon! ~padahal masa diorg ajak tu, kawe tgh masak tuk makan malam. smpkan xsempat nak makan taw!! huhu! karaoke xok punya pasal la ni! ble balik karaoke, aku apa lg, dgn kebulur kan, makan laa sambal tumis telor tu.. nak dijadikan citer, masin sambal tumis tu! ~aku nk salahkan geng3 karaoke aku tu! cisss! sbb korang, hancuss aku masak malam tu taw!. chhuuuppp! citer pasal masak le plak kuar...dh OUT of d topic neh! hehe.


oke oke! ~kte beralih pada tajuk asal ek~ bese la aku, kalu duk menaip, citer jd kacau beliau.. haha! trademark tu aku curik dr lecturer aku dr indon. nk sebut kacau bilau tu jd kacau beliau..?? ~ lawak kan? lawak kan?~

actually, karaoke ni dh leh dijadikan hobi aku lak d masa lapang. bkn pe, dlm sebulan ni, berkali2 aku join kengkawan, BF aku g melalak. padahal sore xde laaa sehebat wana. haha! pepaham sndiri la ekk..?? aku xtaw la pasal pe aku ske sgt3! dulu bowling, memg gle! skg karaoke lak. oke la tu kan? at least, aku xde la wat keje xberpaedah kan, melepak yg bukan2.! ~mintak dielakkan!


aku nk tambah sket la pasal topic karaoke ni. korang nak taw, mase kat BP mall tu kan, tu la 1st time aku nyanyi kat dlm bilik cumel yg sume org pggl "karaoke jamban!". napekah namanya sebegitu rupa..?? xmanis rasanya dipanggil begitu bukan? hehehe. tp aku taw, mst ada citer dolu2/sejarah yg menyebbkan bilik karaoke yg cumel itu dipanggil "karaoke jamban". =) rupe3nyaa kan, fenin2 lalat aku masuk dlm tu! xde privacy, coz crowded with people around our room. rase xaman aku nk nyanyi taw! ~padahal segan coz sore xsedap mana ble melalak tu! hehhee. nk wat adegan spt joget lambak, goyang inul, tarian inang sume dh kaku. kaku abis 1 badan!!! malu sssyyiiooootttt! nnt budak2 yg encem lg cumel tu tgk, auuwwwww!, jatuh saham i taw.. ahaakkss.. (tetibe lak gedikss!)


tp pas aku nyanyi kat dlm tu, aku prefer karaoke bilik laaaa.. more challengging n more private! tu yg penting sbnrnyaaaa. hehe. oke laaa! korang prefer yg mana..?? mst mcm aku gak kan..?? kan kan..?? so, wat la keputusan yg terbaek lg bijaksana ye!

CHIIOOOOWWW BEBEH! =p
^______________^

2 comments:

lili11 said...

kareoke ni mainan org muda. Asal ko hepi cukup ler ...
Wuih .. jom wat duit kat blog wuih! jom join!!

precious weblog 1malaysia

w a n a said...

hahaha! ep coz xde benda len nak wat.. just 1 to release tension.

wat duet..?? hik3! ~nnt2 arr, pk belajo dulu~