Sunday, August 2, 2009

Alkisahnya.... =(

TM..?? mst sume org familiar dgn nama ni kan...? =D =) =( =p
Telekom Malaysia..?? ~ YESS! ~ alkisahnya bermula pd awl sem ni...
kisah yg sedih!! sgt sedih. kami sume geram. sgt geram!
kami..?? hehe. aku n kawan2 aku la. sape lg kan. not my mucuk. dia xde
kena mengena dgn ini celiter. =)
oke! mcm mana nk mula ek. adakah dr bawah ke atas..?? atau dr kiri ke kanan??
aku pilih kiri ke kanan la, coz aku mana reti tulis cina. hik3.
.
.
spt sedia almaklum sblum2 ni kan, aku dh bg taw yg sem ni aku duk umah sewa.
aku dh kemas kain baju n berambus dr hostel. tetibe je aku jd ganas kan.
~ni kes ngah marah la ni!!! hehehehe. marah smbl hehe..?? zaaasss.. ~abaikan!~
.
.
mase kat hostel, aku guna wireless kan. so xde hal la nak surf tenet. tp ble dh duk
umah sewa ni kan, terpakse la kami kongsikong ngn kengkawan2 aku yg agak
ramai ni tuk beli router (streamyx-wifi).
kami ni bukan men xcited la kan, so awal2 sem, ble dh masuk 1st class tu,
running teros g TM NET. perrgghhh!! kalah lipas kudung.
memg sume gle tenet la katakan. ~especially aku!~ ngeh3!
.
.
alkisahnya lg.. (bape kali daaaa!)
pd awalnya, dia kata mggu depan leh masuk line. last2 tggu punya tggu kan.
almost 1 month kitorg tggu ni, baru la line masuk. geram kan..??
dh terang2 kami student, konpem la amat mahu teringin addict nk gune line tu.
leh plak diorg wat keje lembab giler. bape kali follow up tu.! huh!
mcm mana la diorg wat keje.
yg kami bengang, bertambah bengang, kawan kitrog yg duk sblh umah kami kan,
yg daftar lmbt TM NET, leh plak masuk tenet dulu dr kami.
huh!! hangin arr kami 1 badan. suke suki diorg je wat mcm tu kat kami.
nasib bek kami bukan anak yatim piatu. nasib bek je.
kalu x, memg laaa.. cian kat kami taw!! hehehe.
.
.
but, FINALLY last week, on thursday, baru la hajat kami tercapai.
hahaha. hajat laa sgt. so, sng la kami nak surf tuk wat PSM (projek sarjana muda).
xde la tiap2 ari nak g library, layan wireless tuk cr material tuk PSM.
lega. sgt lega. n yg plg bessshh, dh leh on9. byk la citer dpt diluahkan kt dalam blog ni.
hahahahahahahahahahah! HAPPY giler!!
leh la meronggeng tertonggeng kat depan laptop. hakhak. ~SENGAL!!~
=D

8 comments:

taz said...

pasni wana kena update blog hari2 :P

w a n a said...

pasti arrr kena. hehehe. kan kawan2 especially taz nak baca. hahaha.

.ArianiAizat. said...

hihi hilang lagi ke sume link2 kat sini wana?hehe

w a n a said...

ilang arrr.. bese la tu kan! hahaha.
saje wat page mcm ni. at least leh cmnt. hehe. nape xde shoutmix nanie..??

chapping said...

hahhahaha...
situasi kite memang serupa ..
kn..
kn..
kn..
kn...

w a n a said...

taw xper... cuma kak wana xcopy n past entri chap je lg.. haha! =p

dianna said...

i pun pernah kene mcm ni dulu.
pastu ape lg, g tm ngamuk2 lah. hehe

w a n a said...

u ngamukkk..? u ada bwak senapang x..?? hik3.

i bengang ngan 1 of d staff kt san.. tensiooonn je tgk mke dia.. huhu..