Saturday, August 1, 2009

Lesen oh Lesen!!

mst korang tertny2, apa kaitan lesen dgn insan bernama wana?
adakah dia menjadi salah sorg yg ajar memandu?
hehehe. mepek la plak aku ni. =D
oke! actually, even i'm 25, aku xde lesen lg. uiissshh! malu siottt.
suda tua, umah kata pergi, kubur kata mali pn xmo gak amik lesen.
nak taw pasal pe t'gerak ati aku nak amik lesen? ~ coz abah aku dh perli2!~
huh! xsggup aku nk mendengarnya dr mulut org, especially HIM. rasa pedih, berasap2 telinga ni. ggggrrrrrr.
*************************
wlpun b4 this, bukan men berbuih2 lg mulut wah suh amek lesen, tp
dsbbkan betapa "TOUGH"nya telinga aku ni, aku tunda ari demi ari. smpkan aku ske ubah topik la..mcm2 la yg aku cbe spy aku leh ignore apa yg dia ckp. haaa! smp mcm tu skl kan..??
teruk tol la aku ni kalu dpk2 balik. =) hehehehe. bertuah punya budak!
dia ckp benda ni bukan tuk org len, tp tuk diri sndiri, tp aku wt derrkkk jekk. hik3!
patut laaa telinga aku ni berasap je stp kali jmpe dia. topik yg sama je dia utarakan (BM sgt!!) kat aku. huhu.
**************************
xtaw la nape SEM ni tergerak ati aku tuk amek lesen. aku kuatkan diri ni taw x. even aku takot sbnrnya nak DRIVE. xberani. korg jgn igt aku xde lesen lgsg taw. aku ada lesen moto je. cme lesen kete je aku xde. tu yg nak kena amek ni. kena gagah amek gak. wlpun aku takot nak drive.
bkn setakat drive, duk sblh pun menggelabah kaki ni. terketar2 kaki aku kalu duk sblh.
aku kena kuatkan ati la kan... tabah! memg xleh la nak parkinson2 ble belaja bawak kete nnt.
hahahahaha!!! ~tu pesanan kwan aku!~ giler arr dia perli. tp memg btol pun, smp ble la aku nak mcm ni. p'puan seelok2nya kena drive. xmanis kalu bawak moto. lg senang. "Ayat Wah!!"
so, korang doakan aku ekk!! esok aku dh mule dh masuk class. nak belaja pelan2 pegang stereng.
hehehe.
perasan aku kan skg ni..... ~ XCITED n NERVOUS ~
uuuuuuwaaaaarrrrggghhhhh!!
gambatte kudasai - semoga berjaya

4 comments:

"miko itu nana" said...

chaiyok2 akak..=)
nnt leh kite round2 same2..=p

w a n a said...

wokey! ~if pass la ye!~ hehehe.

takotttt!!

=(

CikYana(",) said...

gudluck

chaiyok..chaiyok

w a n a said...

thanksss.. harap2 doa sume org dpt la wana pass lesen kete ni.. yiihhaaa..!!