Sunday, August 9, 2009

Demam dalam hiburan..

.
Farah AF n my beloved Zahid
.
.
Achik n Nana
.

.
cik wana yg xsehat! =(
.
Salam ceria sume blogger ye! actually, aku xde la seceria mana memandangkan
keadaan kesihatan yg xmengizinkan. huhu. sob sob. =(
demam package skl ngan batuk, selsema. memg xmenahan. xlarat!!
adakah aku suspect H1N1...?? owwhh tidak!! mintak dijauhkan.
last thursday aku dh g check kat PKU (pusat kesihatan universiti), doc kate
aku nak ke arah demam. tp nak ke H1N1 memg xde la. fuuuhh!! lega je
aku dgr. memg aku suke la ble doc dh ckp mcm tu.
tp dia bg la aku ubat n vitamin. kataNYA aku lesu.
tp kan.... pas jmpe doc tu, aku rasa aku makin saket laaaa. sob sob.
pesal ek..?? uwaaaa. dh la asgment berderet2. huhu.
so, sbg langkah berjaga2, sok aku nak g lg PKU.
takot btol2 suspect H1N1. =)
.
wlpun demam, tp smlm kan aku g pesta konvo. hehe.
tambah2 malam smlm ada artis dtg wat konsert kat Padang UTHM. memg ske!
especially, yg dtg tu zahid AF. aku memg ske la dia. memg nak ke
arah Fanatik!!! tp blum lg taw. hehe. masa AF2 dl, bkn men fanatik g2.
ahaaakkssss.
konsert smlm tu sempena ngan Konvokesyen UTHM yg ke 8.
ant artis yg wat performance, Zahid n Farah AF, Achik (Spin) n Nana,
Ramlah Ram, Zack (Kool). Konset ni under RTM n Johor FM.
yg pasti, zahid memg best, sporting sgt2. xcukup n xpuas hati dgr dia nyanyi
3 lagu je. kalu leh nak manyak2. yg best lagu cik mek molek. hahaah!
siap geleeeeekkkk woooo! rasa mcm nak nek pentas, gelek skl je.
fuuuhhhh! wana fanatik ke...?? tidaaakkk! hehehe.
zahid comel laa. kecik aje. 1st time tgk dia LIVE! ske ske ske!!
.
farah memg cun, sgt cun!! kurus je. tetiba lak mengidam chantek
mcm farah. hehehehe. tp dh terlambat!! coz kulit xlicin mcm Farah. huhu.
nana pun xkurang gak, manis n cute aje dia. rambut dia pendek! tp lawa. ngee.
kak Ramlah pun lawa gak. tp badan xde la lawa. hahaha. jahatnya aku!
=(
oke laaa. aku nk bg taw tu je. aku ske zahid! not bad la diorg.
ntah ble la ada masa nk g tgk diorg LIVE mcm tu kan. memg xkan la dh. hehe.
oke! wish me oke from fever or H1N1 k.
Amin!!


2 comments:

.ArianiAizat. said...

jaga kesihatanmu yea cik wana..skg ni sume org sakit tekak,seme,batuk,demam..cuaca pon xmenentu..aku pon ngah sakit tekak ni..sama2 kte doa kte sume dilindungi dr virus2 babi tuh..

w a n a said...

oke!!! aku xnak ada virus tu.. xnak xnak xnak!

ko pn jage kesihatan ko ek cik nanie laling. =)