Monday, August 3, 2009

Mengimbas kembali...



Ari ni aku rasa mcm emotional sket la. sket2 mcm nak terasa. ntah la. ati p'puan la
katakan! ceeetttt! poyo sket la plak aku ni kan. huhu. ~emo lebey!~
.
.
actually, dh 2 mggu aku xjmpe wah. rasa rindu la plak kat dia.
mana xnya, sblum ni sll sgt kami jmpe. leh dikatakan every weekend.
so, today, tetiba lak aku nak mengimbas kembali kenangan kami bersama.
masa awal2 sem ari tu la. especially on my besday. hehe.
mcm mana dia layan aku n celeb besday aku. rindu sgt saat2 mcm tu. memg rindu!
.
.
haaaa! mst sume xtaw kan yg besday aku dh lepas. pd sape2 nk wish,
memg korang dh missed laa that day. aku xdpt on9 lama kan, so xdpt aku
nk heboh2 besday aku tu. huhuhu. xdpt la aku nk kumpul hadiah dr budak2 blog.
hahaha! krenya korg memg nasib bek arr xkena pau ngan aku yg sememgnya
materialistik ni. hik3! =) =p =D besday aku 7 Julai 2009 ari tu!!

.
ni la rupa kek aku yg wah bg. "Happy Besday Sweetheart". romantik x? jeles x?

yg satu lg tu housemate aku yg bg. bessshh! "Happy besday kak wana sweet 25".

sweet la sgt aku ni kan. hahaha. lawak la bebudak ni sume. ngeh3!

.

.

pastu, kami spend kaw2 punya the whole day makan kat SEOUL GARDEN 1 UTAMA.

memg besshhh ar makan kt c2. makan je pape je smp kenyang! fuhhh!!

sedap lak tu. aku suggest kat korang, ramai2 serbu restaurant tu k. hehe.

.

g shah alam lak tu. jalan2 kt sana. memg jalan2 sgguh2 kalu ngan dia.

rindu u laaaa wah.

rindu.. sob sob! =(

.

p/s : sorry arrr.. cte tergantung. tetiba mood xde nak teruskan....

4 comments:

.ArianiAizat. said...

sabar wana..sabar..kte ni dah 6bulan xjumpe jumpe lagi tunang kte ni..*sob sob* RIINDUU GILEEE!!!huhu T___T (mengadu ni..hehe)

btw,happy belated bday laling..huhu
sowii sgt2 wana wish lmbt..jgn mara eh..yg penting kte sentiasa ingat ko sbg kawan kte toa ;))

w a n a said...

hehehe. aku ni memg la poyo.
kejap tu len mcm je rasanya.
mayb ko dh bese ngan situasi tu nanie, so ko memg leh tahan la. -____-

xpe la nanie.. it's oke! janji ko igt aku dh laaaa. =)

seputeh qaseh said...

hai cayunk..hepi belated bday...samela tarikh ngan annivesary aku..hehe...takpa lps ni sngla nak hengat besday ko...ahaks...wish u alwayz hepi n hepi eva...muah

w a n a said...

taw xperrr.. masa ko kawen, tarikh chantek taw tuk birthday aku.. hehe. tp aku br nak masuk UTHM kat johor.. sume org aku xkenal.. sedih sgt3 masa tu!