Monday, August 10, 2009

.Berkawan biar seribu, berchenta biar 1.

Tajuk entri kali ni agak sensitip. especially bg sape2 yg pasang byk.
hahahaa! sape yg makan cili, dia la rasa pedasnyaa cili tu. xkesah cili apa pun. cili padi
ke, cili merah ke..cili bangla ke. cili omputih ke, cili india ke. yg penting, sape yg mkn
cili tu ek!
.
point aku kt cni skg, bukan pasal cili, bukan pasal sape yg makan cili, bukan pasal
chenta hati korang, tp pasal persahabatan!. uuissshh. tetiba lak aku kan
nk citer pasal bebudak mereng (kecuali aku) pd entri kali neh. hehehe..
bukan pe, xde kawan, sape yg nak hiburkan kte, dgr cite sedih n bersama
kte masa tawa n nangis...!!
cayang korang bebanyakkk... =) muaaaaahhhhhh3!
.
taaaaraaaaa. ni adalah pic kengkawan aku kat UTHM. bebudak umah aku skg ni!
masa ni yan (bertudung itam, depan skl) lanje 1 umah makan McD.
moga2 murah rezeki ko yan. pasni open2 la table tu lg ye. rasa bessh je kalu
mcm ni selalu yan... hahahaha.
.
9 (sembilan) budak itam!!
.
spend masa ngan korang adlah saat yg plg manis dlm idup aku taw.
even korang mcm2 pe'el, tp best arrrrr. terhibur sgt3! caring korang tu.
lawak bodo korang tu wat aku gelak smp pecah perot. (amik ati sket!)
.
Antara aksi2 menarik yg sempat dirakam!!
pemain pro-tang tang tang!
ngan as yg petah berkata2! ngeeee. (sbnrnya nk ckp byk molot! gagagga)
.ngan yan yg dia bajet cute lebih lak dr aku.
. aku (cik wana) yg comey! .
.mya yg Xcomey!.
.shada yg suke sgt!! xpaham aku!.
.minah kelate (left:ida, right:chena). pakar pemakanan!.
.sengalness sal n shabib.
.
ni la dia muke2 ceria kwan2 aku, pasni dh susah laaa nak jmpe korang.
maksud aku pas konvo. sonok sgt duk serumah ngan korang.
this is a beginning!!! hopefully, kte akn lebih paham diri msg2 pasni ek.
korang memg ceriakan idup aku yg sll mendung ni.
waaahhh!! ayat novel dh kuarr... hahaha. (xleh blah punya wana!)
.
aku sayang korang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
: love :
wana comel!!

2 comments:

dianna said...

its so much fun lan bile duk satu umah dgn close friend. but my bff sume stdy jauh T___T

w a n a said...

taw xperr.. xleh dpt lg dh kalu dh keje nnt kan..??