Monday, August 10, 2009

Cuti tergempar!

S bukan nama sebenar!
.
adakah si dia penghidap H1N1 yg suda @ yg makin serius?
atau sekadar bergaya dgn mnggunakan mask?
atau ambil langkah2 keselamatan sblum terkena virus tuttt** itu!
.
berita tergempar ni kami terima lewat petang td. (berdebar2 la konon
pada msa tu! ~hahaha!~ xleh blah!)
memg begini la kalu ada kaitan ngn cuti. student? cuti? student? cuti?
memg sesuai sgt la kombinasi kedua2nya. (skema sket!)
mana xnya, cuti kami (spttnya next week), tp disbbkan
atas dasar2 H1N1 yg menyerang segolongan besar manusia d alam
fana ni, maka dgn itu, diisytiharkan bahawa ari cuti sempena H1N1
jatuh pada........??
.
jeng...
.
.
jeng...
.
.
.
jeng.....
.
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
pada tanggal 12 Ogos 2009 bersamaan ari rabu
.
Yes! Yes! Yes!.
.
memg berita tergempar tol laaaa.
xsangka cuti ditambah bbrp ari lg.
kami sume melompat kegirangan kerana xpayah nak berperah
otak nak mengadap TEST mggu ni.
yihaaaa!.
adakah berita ini berita gembira wat anda..??
~mari kte renungkan!~
jgn renung lama2 ye, pesanan dr penaja!
.
yg pasti, aku n geng3 aku happy gle!!
tol x kawan2?
=)

4 comments:

suhaila said...

glam nyer aku.....saje je nak popularkan aku yg dah mmg popular ni.......huahuahuahuu

p/s: saye bkn penghidap H1N1...saye guna prinsip " prevention is better than cure"

w a n a said...

hehehehe.. sorry laaa nak glam kan ko... terpakse coz gambar tu je yg ada tuk version H1N1 ni.. hehehe.

dianna said...

kenapa uitm shah alam x tambah cuti? :(

w a n a said...

hahahaha.. i xtaw laa.. kena tny NC sana laa.. hik3.