Monday, August 2, 2010

I'm employed by Jurutera Perunding TSA!

YES! Baru semalam je aku dh pasrah n takotgak kan xdpt keje dlm masa terdekat. Tapi.. yg nyatanya.. ALHAMDULILLAH sgt2. ALLAH dh tolong hamba dia yg lemah ni.. Td, pas duk interview ngan one of the consultants di Ipoh, aku diterima keje. I'm EMPLOYED by Jurutera Perunding TSA! hehe. ~Terima kasih YA-ALLAH!~ Aku xsgke dpt keje dlm masa terdekat. Smlm tolak offer, ari ni dpt offer len. Yg pastinya, much much much better. dekat je ngan umah. Jimat minyak! kehkehkeh.. Yg penting, xyah g site hari-hari. xde la aku gelap pasni. *___* Bahagia je skg ni. Hati berbunge2! Rasa mcm nak flying without wings, coz i'm not a bird.. Lepas ni nak gain experience bebanyak. ~Ngah semangat xhengat neh!

Then, aku akan involved dlm keje design. Guna AUTO CAD (addooyy! lemah btol aku design2 ni) ~tp rezeki aku kat cni rupanya~ Pasni nak belek2 AUTO CAD! Nak kena bg lancar, cekap, efficient... (Cett! Mcm MOTTO ape je kan!) Hehe.. =) Xmo men2 dah! Nak keje rajin2.. b'coz i'm willing to learn!! Hardworking! Be initiative person! Yeahh! next week, keje arr wana oooii.. No resting time in ur life after this! Yg penting, duet masyukkk.. leh bayar hutang PTPTN.

3 comments:

.ArianiAizat. said...

hye cik wana,murahhhhnyaaa rezki awak!!cepat dpt kerja!!:)
alhamdulillah,skg ni xperlu runsing2 da susa nak dpt kejer&byr ptptn kan?!
m really happy for you =D
pasneh bley la blanja kte plak yer.opss,dengan sechomel jugak :) ngeee :p

w a n a said...

nanie : InsyaALLAH.. apa le salahnyaa.. mesti arr lanje.. =) ble due..?? bestnya dh nak ada baby.. smg ko deliver dgn selamat k.

aku keje pun kat ipoh.. senang nanie.. =)kos xbyk sgt.. blh laa.. permulaan.. cari pengalaman.. cukup la sebulan aku rest. mggu dpn keje. hehe. PTPTN tu menakotkan.. byk gle.. isshh! mcm ceti je aku rasa.. haha!

Hidayah Anne said...

Hai.. saya pun nak cari keje area ipoh. Cik masih bekerja di sini ke?