Monday, November 2, 2009

Memg ini yg aku nak. Thanks syg!.

Lega rasanya ble aku dh bejaya me"release"kan tensen aku ni.
Kelakar gak kalu tgk aku ni kan. Mana xnya, 1st paper final exam selasa ni (esok) tp aku sempat lg ke KL merawat hati yg patah direnyuk2 oleh panel PSM aku tu pd ahadnya. sggup tu meninggalkan buku2 yg memg dh menanti utk aku baca. Huh! Glekah aku? atau aku memg dh xleh nak berpk waras dh skg.
Smpkan housemate aku sume terkejot. Btolkah aku ni? selalunya aku ni memg ulat bulu. ulat buku time exam je la wei. time len mana da sgt. huhuhu. Tp, aku rasa sgt2 berbaloi g KL. At least aku xde la rasa rasa stress sgt duk umah ni. Thanks "wah" my mucuk sbb sggup merawat hati aku ni. Terharu gle. Padahal si dia baru je smp dr sarawak. Mau penat gle! Tp, sbbkan awek dia ni, dia sggup gak melayan karenah aku, n dgr lg masalah aku wlpun dh bg taw dlm fon. Krenya nak mintak belas kasihan lg la ni. hahaha. 2 kali dia dgr tu. agaknya dh paham sgt masalah aku ni kan. huhu.

Oke2! aku rasa best sgt ble dpt ole2 dr sarawak. hehe. dpt gelang 3. dpt baju sarawak lg. hehehe. besh2! cuma terkilan xdpt kek lapis sarawak. pergghh!! apa la aku ni kan.. bg betis nak peha lak kan. hehehe. syukur wana! sykur byk2! ada gak org nak bg. hehe.

Kan sblum ni aku kata teringin sgt nak tgk citer PAPADOM kan. lastly, smlm, aku dpt tgk wei. even dh ujung2 tayangan. tp, dpt gak tgk. aku cari smp jmpe citer tu. mula2 g kepong, xde citer tu. pastu gerak g the curve, pn xde. pastu terpk, nape la xcheck kat tenet. addooyy! xterpk lak. haha. ponat den ni haaa! tu la gunanya tenet ni. memg dunia d ujung jari kan? kata2 tu memg tepat. hehe. so, aku suh kawan aku check kan. lastly, taw la tempat2 yg masih tyg citer PAPADOM tu. g la One Utama, coz masa plg awal kat c2. tp disebabkan parking xde, xsempat gak! huh! aku dh give up dh. krenya xnak la buang masa. aku nak spend masa ngan wah je sbnrnya, so xkesah la xdpt tgk. tp wah kata xpe la, kte g la kat the summit USJ. lastly!!!! huh! aku dpt gak tgk citer tu. hehee. berbunga2 hati aku masa tu! baeknya wah. =) love u!!
.
.
BESH!
BESH!
BESH!
NOT BAD!
.
.
tu la yg dpt aku comment pasal citer ni. hehe. lawak je afdlin shauki. memg suke ar dia! xsia2 aku cari kt byk pggung wyg. hehehe. kre puas hati la!!

Pastu, wah bawak aku g tgk kapal terbang kat lapangan terbang subang. mentang2 la baru blk dr sarawak kan. so, dia nak la aku rasa kapal terbang atas kepala. hehehe. dia masih kat sarawak tu, jasad dia je depan aku. hehehe. mula2 frust gak ar coz ari tetiba ujan, 1 habuk pn xde (kapal tebang la wei). tp masa otw nak blk, tetiba je fireflyz mau mendarat. perggggh!! memg terasa arrr! 1st time aku rasa atas kepala. mcm nak hempap pala aku je kapal terbang tu. hehe. xsia2 lg kan!! memg ari baek tol la. ALHAMDULILLAH. terasa mcm dalam awan dania. hehe.

wah memg lawak la smlm. dia cuba nak happykan aku. suke sgt speak sarawak. kitak la. kamik la. haha. apa la dia ni taw!! tp xpe, aku suke mcm tu. memg gelak je la smlm. rasa sgt2 dia cuba nk bahagiakan aku. nak tenteramkan sku. syg dia! syg sgt!

so, skg masa nak study. dia kata jgn pk dh pasal masalah aku tu. just go through with my final exam. time to study!!! wana, ko jgn hampakan dia taw!! ko kuat. teroskan kehidupan... tu sume DUGAAN! (mmc citer pendekar bujang lapok x?) *_____*

2 comments:

d 4 dahlia said...

aduh..papadom! dh lama nk tgk xsmpat2..bedal cd dia jelah nnti..mmg minat tahap dewa kt afdlin! sume mnjadi..tip top aaa!

w a n a said...

taw xpe! memg spontan ar lawak dia. memg tangkap cintan arr sama afdlin. hehehe. ske! ske! ske! oke, jgn lupa tgk taw dahlia. hehehe.