Friday, November 20, 2009

Yessss!! Dah dapat lesen!!

happy gle aku ari ni. benda yg aku duk takot selama ni lepas gakk! yeaaaaayyyyy!!!
aku dh dapat lesen. lesen kete! moto dh lama ada. xtaw la mcm mana nk gambarkan kegembiraan aku ni. memg happy gle! gle happy!
.
.
mst org duk gelak coz umo 25 baru nak amik lesen kan. percaya la yg keberanian aku baru smp.
ni sume atas dorongan my mucuk. dia yg support abis.
tp yg support kewangan konpem la adik badik aku.
tanpa dorongan wah n duet kak yong, abg joi n abg jan, mst aku xkan ada lesen ni.
THANKS SEMUA!
.
.
pasni aku akan meluncur laju membawa kete. aku yg drive weeii. xde dah nak jd boss kat sebelah. hehehe. xcited la plak! tp, lesen akan dpt bulan 12 nnt. coz aku dh nak balek IPOH tuk holiday. abiskan cuti sem aku. pas balek cni (BATU PAHAT), baru la aku akan drive.
hehehehe. happy!! sgt happy!!. thankss pd sape yg duk bg support kat aku ek.
appreciate sgt3!
ni la dia hadiah aku wat korang. LESEN D! *________*

9 comments:

thejijie♥ said...

yeaaayyyyyy!!! akhirnyaaa :P

w a n a said...

akhirnyaaaa GG.. happy gle! ALHAMDULILLAH.. senyum smp ke telinga ni taw. *______*

CikYana(",) said...

tahniah
sbb lulus test JPJ
pasni da bole drive
:))

jijie said...

yeay gak..
hihi..lek la..kite pun baru je dpt lesen thn ni..hoho~

Mr. Cuz said...

jgn bawa laju2 na..nnt padah jawabnye..huhu..ooo org ipoh..
dok ipoh blah mne ni..kih3..

.ArianiAizat. said...

wahh cngratz..nt kte plak yg tumpang ko yer wana..berjimba..haha

PiNk ButTeRfLy said...

yeay!!!!!!!!!

tahniah!

i'm so happy for u.

le la u drive n bawak i jalan2.

hehe..

"miko itu nana" said...

tahniah akk...=)

w a n a said...

to yana, jijie, nana :

hehheehe.. ur welcome! happy gle ni! kehkehkeh.

........................

to mr cuz :

u pun ipoh gak keee..?? i area pasir puteh. =)

........................

to nanie laling :

taw xpe nanie. nnt leh aku bawak ko lak. tggu aku btol2 xpeert laaa.. hik3. aku kan budak baru belaja.

........................

to pink :

i bawak u..?? InsyaALLAH. *_______* i kena polish driving skill i ni.. hik3.