Saturday, November 7, 2009

Memg gelak tanpa henti la tgk spontan!

mula2 aku pelik je tgk housemate aku duk gelak. sket2 gelak. sket2 gelak. pehal lak kan? gelak2 xnak ajak aku! huh! marah ni.. ngah marah ni! lastly, ble aku wat serbuan, lupa2nya diorg duk layan spontan. aku pelik gak kan, pe yg bestnya spontan ni. diorg kata citer spontan ni ditayangkan kat ASTRO MUSTIKA. ooohhh!! baru aku taw..! Lorrr. ptt la aku ketinggalan zaman. aku kan xamik pakej mustika tu. huhuhu.
.
.
pastu, dgn senyap2, aku pun on you tube, search pasal spontan ni. haha. memg layan aaarr!!!
.
.
hahahaha! tu la gelagat aku 2 3 ari ni. gelak gelak gelak! memg gelak sakan arr aku ni taw. mana xnya, ni pasal duk melayan spontan kat you tube la ni. memg xkering gusi dibuatnya. ble dh melayan spontan ni kan, pepaham je la, duk hahahaa 24 jam! kalu rasa2 ada problem tu kan korang layan arr spontan, memg konpem, korg akan lupa punya problem korang tu! gerenti beb!
.
.
.
korang taw x apa tu spontan..?? spontan ni actually lawak secara spontan yg ditunjangi oleh Din Beramboi, Afdlin Shauki, Zizan & Douglas Lim. pengacara dia Syarifah Sahira. pastu setiap mggu akan ada artis undangan yg akn kuatkan lg lawak2 yg diorg wat ni. korang tgk nama2 pelakon spontan ni pun korang dh taw kan..?? memg sume hebat2. yg plg hebat konpem la Din Beramboi. Hampeh! Siap suke kenakan org lg. tp even dia mcm tu, kalu xde dia tiap2 mggu, aku rasa sunyi kot spontan tu. haha! btw, all the actors is absolutely great!!
.
.
.
spontan ni ada mcm2 segmen. cth2 segmen yg menarik bg aku, Demonstrasi. Soal Menyoal, Pemberita Kepala 3, Beku n mcm2 lg la. yg pelakon2 ni td akan wat dialog sndiri, tanpa skrip tuk abiskan setiap segment tu. hehee. memg gempak arr diorg ni. terguling2 kalu tgk!
so, apa lg, layan arr wei spontan! memg besh! gerenti korang suke punya la. hehe.
even ada paper FINAL EXAM lg, tp spontan tetap kena layan! ngah addict kot. merawat hati yg luka. *______* wink!
ari2 aku kini dihiasi dgn lawak spontan dr mereka2 ini! terhibur! =)

4 comments:

thevirus said...

virus pon nk gelak la..hahaha...
visit my blog
theviruscript.blogspot.com

w a n a said...

taw xpe! pecah perot kan..??
diorg sume memg gle arr.. sengal!

d 4 dahlia said...

fevret sy laa nih..dgn sy2 biol wana layan dorg..xmakan xminom xpe..kenyang dgn gelak jer..sewel xhengat punye lawak..ha ha..

w a n a said...

ye ke..??
wana baru taw je d.
dh abisss ke spontan ni..??
masih ditayangkan ke..??
xpenah nak taw ada citer bangang mcm ni.. but still enjoying it!!
*______*
haahaha.. kalu xhappy, wana akn layan spontan!!!
bg gelak2, lupa sume problem! hehe.