Monday, November 30, 2009

Bermusim la plak..

A L O H A..!! hehehe. suda sekian lama aku menyepikan diri tanpa sebarang khabar berita. agak lama gak la kan.. smggu!! kahkah! mcm lama sgt kan. bukannya aku br balek dr HAWAII ke pe, tetapi hanyalah bz dgn benda2 yg xberfaedah. hehehe. sblum aku menconteng lbh byk lg d muka blog ni, apa kata aku kasik citer sket pasal gmbr di atas. Actually, tu gambar manggis. So what..?? Apa istimewanya manggis tu berbanding manggis yg len..?? Hmmm.. Garu2 kepala. ngeeee. Yg bezanya manggis tu dtgnya dr pokok kat blkg umah aku. Haaaa! xmen arr beli2 kat luar. apa barang kan.. hehehe. Dgn nada yg sgt3 berlagak. Skang musim buah kat cni. So, dpt laa aku makan buah2 tempatan. Kat umah aku ada manggis, rambutan, durian, cempedak, jambu.. mcm2 laaa. Jgn lak korang igt umah aku dlm dusun. seskali tidak! keliling umah aku ada la bbrp buah pokok. xde la byk pun. Cukup la mengisi perot ahli2 keluarga terdekat. hehehee. Tu musim buah.. Kte beralih pula ke musim len.
Haaa!! Ni lg 1 musim yg aku nak citer. Musim men game. The truth is aku bukanla ske sgt men game. tetapi ntah mcm mana la aku sangkut dgn game2 di facebook. Sblum ni, sblh mata je aku pandang ble member aku duk men benda alah ni. Konon2 xlayan la. Padahal, malas aku nak xplore. Tp, ble balek cuti sem ni. Akak aku lak ajar aku men. Hmmm. Ni la akibatnya. 24 hours duk men game kat FB. huhuhu. Antara game2 yg aku sgt happy ble bermain. Farmville. Cafe World n fishville. Yg len xmo arrr layan sgt. kang 1 benda pn xjadi. Tu le citernya nape aku xon9 BLOG kesayanganku ni. Haa.. dh dpt jawapan. SO, aku bg laaa sket gmbr2 terkini pencapaian aku setakat ini. Ni aku baru men smggu je. Ni la hasilnyaaa.. hehehe.
FARMVILLE
(Level 20)
CAFE WORLD
(Level 15)
FISHVILLE
(Level 13)

Yang 1st picture, tangki per1, yg gambar ke2, tangki ke 2 laaaa.. hehehehe.

So, ni la keje aku selama smggu ni. Naekkan level. kehkehkeh. Dulu Myspace, pastu blog, skg musim game kat facebook lak. Pasni musim pe la plak kan..??? =)

2 comments:

Fær.han/Unown F/Gyan said...

PErgh sumer atas lvl 10! Addicted per =p

w a n a said...

ni bukan ADDICT, tp buang masa. hahaha.! gle kentang!