Friday, May 1, 2009

. B l a c k Out .

PANAS..!!
PANAS..!!
PANAS..!!
......................................................
tu laaa yg sume org ckp ari ni.. dr pagi smp skang ni.. (TEPAT kul 5 ptg d jam tgn wana = confirm sama ngan jam kat RTM ni).. hahaha..
Finally, ada gak letrik... mcm duk kat padang pasir dh ni taw.. Air ohhh Air..
i need u rite now.. Oiii wana.. air kan byk kan kat luar tu.. (tetiba laaakk lari dr topikk)
ok ok ok... JGN marah2 yer cik JOYAH kat sblh tu.. alaaa.. bese laa bila menaip ni, terlalu syyiiookk smp tershasul ke BAB len.. xkan dh nek angin kot..
(Berbalik kepada topik ari ni yer para pemaca sekalian).. ececece.. terSKEMA la plak..
..........
hurmm..termasuk laa wana skl membebel pasal xd letrik ni.. =D
mana xnya, 1 benda mcm xleh nak wat je bl xd letrik ni taw..
mcm mana la kan kalu tetiba 1 day air xd.. oopss.. jgn mintak wana.. mulut tu blh tlg jgn LASER boleh x.. ahaaakksss... mintak2 dijauhkan laaa... air dh laa segala2nyaa.. bak kata omputih..
"WATER is Everything".. bukan duet je taw..
doa2kan laa xd mcm 2 lg, BUT BUT BUT of course laaa ada kan..?? hehe..
xleh lari dah..coz dh paham sgt coz dh duk 2 tahun kat cni..
ari xd..letrik xd..air kuning..keliling dh mcm construction site... kena lak asap n bau kuih pau ari2 (hasil pembuangan kilang kat sebelah)
terlalu paham ngan keadaan kat cni..
..........
Antara aktiviti pada ari ni adlh........... =))
.
1) Kemas Katil (mcm xkemas je dr pg td smp skg)
.
2) Mandi (panas..panas..panas..!!)
.
3) Pergi beli makan kat cafe (WAJIB..!! - xleh tggl)
.
4) Makan
.
5) Konon2 nk study, last sekali xd mood.... ni la jawapannyaa....
.
6) TIDO.... that's y laa katil xkemas dr pg xsmp petang.. hahaha...
.
Nota kaki : ari ni wana byk bangun tido bangun tido coz xtaw nak wat per... nak bermsg ngan WAH (buah hati), dia demam.. pity of him.. tetiba lak demam dia dr Puchong nk smp ke Batu pahat ni haaa.... rasa semacam gak laa badan ni.. nak study, OTAK JAMMED..!! (ke...alasan je tu) coz panas, rasa xleh nak baca lgsg.. nk sedapkan hati, just kaji TIPS... hehehe..
and nak men internet, WIRELESS kat u ni dh mcm sama laaak ngan letrik...
bila letrik xd, dia pun 2 x 5 xleh connect.. 2 laaa sbb yg menyebabkan wana xsuka if xd letrik..
coz BOSAN BOSAN BOSAN.. lg 1, kawan2 byk balik kg coz cuti da 5 ari sebelum test..
(Padahal test berderet2 mggu depan === isnin, selasa n rabu)
haaa.. berpeluh laaa jawabnyaa mggu depan...
.
======> panjangnyaa nota kaki wana kan....???
..........
after 2 years duk kat hostel ni, sem depan akan bermula laa kehidupan kat umah sewa lak..
tggu n lihat je laa apa laa RAGAM bila duk serumah ngan kawan2...
ADAKAH wana akan sll meluahkan isi hati d BLOG ni..???
kte tggu n lihat....!!!

No comments: