Thursday, May 7, 2009

Di manakah Silapnya?



Again! Again! n Again!
this problem happen again!
huh! potong btol laaa.. =(

..........

Korang pasan x apa yg berlaku...??
wana punyaa icon sume dh xd bila nk create NEW POST!
Geramnya!! menci! menci! menci!
wana dh laa CLOSE blog sblum ni sbb hal mcm ni.
Saketnya ati ni!
pasni mst wana dh xrajin nk UPDATE BLOG ni.. =(
bcoz masalah mcm ni.
Blog ni mst buwuk sebuwuk2nya! =(

oowwwwhhh~~ nape la benda mcm ni jd kt wana..??

..........

kalu da sape2 yg taw mcm mana nk SOLVE problem ilangnyaa icon2 ni sume, inform wana ekk. Plzzz! Plzzz! Plzzz! I need somebody who can help me 2 solve this "BENGONG" problem.!
Uwarggghhhhhhh!

Mood Blogging : Xdak! Dah ilg Entah ke Mana dgn tiba2!

P/S : Skang ni pun, wana wat CODE sndirik! Gilaaaakkk!

12 comments:

Fadhlah said...

adoi..kecoh la...sonang jer solve problem tu...jgn la sampai merjuk2 lak..cara dia..
pe kat newpost...pastu kuar kotak nak buat n3 tukan...nampak tak belah kana dia tu..ada tulis compose..try click kat situ...ok?selesai maslah!dah..jgn merajuk2 lagik...tak suka perangai cam nie..takder paedah nyer...huhuhu.nnt blanja aiskrim putar ek.

w a n a said...

heheheh! mudahnyaa!
suke! suke! suke!
mana ada wana ckp nk lanje makan kan..??
macih sgt3 ye fadhlah... yeyeyeyeyeye..=)
awk sgt membantu kawan2!

(addooiii..byknyaa benda wana xtaw rupanyaa kan..??)
~xp la, sy budak br belajar~

Fadhlah said...

takder ek..takper la..sajer jer..awak..satu lagi,ble tolong buatkan pop up coment tak?susah la nak baca n3 seterusnya..ashik kena back jer..dah la internate kita kejung..hehehe..klu tak tau buat cam mana nnt bg tau saya..

w a n a said...

yerpp.. baekkk!
wana taw.. td mcm ada nmpk je..
mcm under cmnt je pun kan..??
tol x...??

fadhlah said...

btol.btol..nak bagi tips sket ble dak...cara cam mana nak copy gambo yang ada kat screen kita tu..cian tgk n3 nie..mesti wana tangkap gambo tu guna phonekan?cara dia senang ajer..tgk kat keybord tu..seblah kanan atas..seblah F12.awak tekan key yang ader tulis
prtsc/sysRq...dah tekan tu,awak buka paint(yang ble warna2 tu)pastu awak paste...cuba la..time tu..awak ble la edit,cut2...dan bla..bla..bla..
selamat mencuba..sekian saja tutorial saya..dah lama tak buat tutorial nie...otak tgh blur seh..satu lagi,ble buang word verification bwh nie tak?padlah nyer screen nie cam dah sengal jer sket2..

.ArianiAizat. said...

haha!wana ni buat lawak btol la..ingatkan slame arineh apeee la mslhnye..rupenyer xbley nx cari font sume tu eh.hikhik.comel la wana neh! ;p

btw,to fadhlah,sy pon xtoa cne nx copy gamba yg ade pd screen.thanks you ajar kami!keke

d 4 dahlia said...

lor ingatkan anak die yg ilang..ropenya font..huh! bgegas sy kesini tao..ingt ada kes culik td..chaitss!haha..

chapping said...

saye xde cadangan....

Khairul said...

hurm.. bukan ke kau hanya perlu tekan compose kat belah kanan ats petak ruangan new post tu? >,>

w a n a said...

aloooo.. malunyaaaaa kat sume org!! huhuhuhu...

tazz said...

hehe..wana ni kelakar la..comel je (:

w a n a said...

alaa.. wana ni memg xsuke nk xplore. 2 yg xpenah pk nak tekan compose tu.. hehe.

malunyaa taw..