Wednesday, May 13, 2009

Yahoo! Nanie Laling bagi AWARD!


Chantekknya award yg wana dpt ni kan...?? hehehe..
Pinky Winky g2!
Uber...?? mcm dh menang badminton la plaks..
=) hik3!
pape je la kan... janji dpt la
pengiktirafan yg bukannya dtg bergolekk.
(ayat mcm menang AWARD kt Tv je pun)
macih ekk nanie laling..
I'll appreciate it so muchhhh!
Muaaaaaaaaaaaaahh!
...........................

.

Copy award dan letakkan dalam blog anda:
.

.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:
.

.

1. nanie sgt comel orangnya. bukan je pd paras rupanya, tp juga pada suaranya. hik3 =) (Jgn mare nanie ye! nanti cepat tue) ~ mati la jmp nanti, kena cekik la ngan nanie. addooii! ~

2. kagum dgn kesetiaan cinta dia pd insan yg bernama JAT. penah dulu kat PUO, ramai je yg masuk jarum, tp dia wat DUNNO je taw. biarla org kata dia sombong ke, apa pun, janji setia dia pd JAT memg sgt2 la kuat. hebat awek yg bernama nanie ni taw. tgk je mcm lemah gemalai, tiup angin pun tombang, tp jgn men2 wooiii. hati dia sgt KUAT. caya la kawan! (byk tol puji ni haaa.. berbakul2, berguni2) ~ KFC ekk sabtu ni.. hik3 =)
3. dia ni fashionable. haaa! memg kena sgt la ngan wana ni. sesuai! kuat melaram. hehehe. and dia kalu tgk dgn kedua2 belah mata memg antu shopping! sume benda nak dibelinya kalu berduet. tu kalu ada duet, kalu xda, TGK pun jadi la... janji xputeh mata kan nanie kan..??

4. dia sgt addict d depan kamera. u all tgk blog dia pn dh taw punya kan? so, kalu mem"POSING"kan diri depan kamera, nasha aziz pun kalah kotttt!

5. dia xlupe kawan! gud fren bebeh! i lap u...eh, cilap nanie lalink, i love u. mcm mana dia setia pd CINTA HATInya, mcm tu jugak laa pd kawannya. coz wlpun kami xd la rapat sgt masa kat PUO dulu, but she'll trick everybody just like her beshhhfwen. sukenyaa dpt kawan mcm ni. dh la comel,, baekkk lak tu.

(memg confirm arr nanie kena open table terosss ni. dh berbukit2, bergunung2 puji ni.. ha3)

.
Nyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:
.
1. susahnya nk citer pasal diri sndiri kan..?? 10 lak tu!! byknyaaa.. addooiiii... yesss!! wana suka mengeluh. that is my 1st bad attitude if u want 2 know.
2. suke Shopping! even xd duet, wana tetap akn cuba merampas 1 dr barang2 yg wana nmpk kat kedai. memg bankrup la jadinya pas2.
3. org kata sndiri action, sndiri tgkap gambo! haaaa.. terang2 wana adalah org yg suke snap pic sndiri. kadang2 sanggup pakai cun2 dlm umah, just 1 to snap pic. memg wana ni agak sengal kadang2. that was me! =)
4. i'm a LOYAL person. yesss! that's true. sama mcm nanie, wana memg akn setia dgn sorang tuu je smp kami dh Break Up. Tp, wana senang tukar2 BF. asyikk xkekal je. ciannya kat saya! hopefully, this is my last n my destiny ye wah ye. cyg u!
5. wana xcun. cuma i'm photogenic. hehe. tu yg sume kata comel tu ekk. itu hanya gambar semata2! dun trust into it b4 u meet me k.
6. i'm a lazy girl. dun 1 to describe it briefly. FULL STOP!
7. sgt takot air! xpandai berenang la katakan. percaya x yg wana takot sgt tuk mati lemas. harap2 mintak dijauhkan laa. huhu.
8. MOODY! memg xdpt dielakkan. kalu senyap je ke atau marah ke, sorry ekk. wana moody la tu.
9. suke DUET! ni la sifat manusia. hehehehe. (terlalu berterus terang la plak)
10. suke disayangi, menyayangi, suke pasal bab2 Kasih Sayang ni. hehehe. xkira apa pun yg melibatkan kasih sayang.
.
.
Pilih 10 penerima award seterusnya dan describe la tentang mereka:
.
1. Chap : my classmate (UTHM). org kate dia sweet. ye ke...?? hehe =) tp wana kata dia sgt kelakar. asyik nk gelak je kalu dgr dia bercerita. memg xkering gusi dibuatnya. memg lawak giler laaa...
2. Eliza : my ex-classmate (PUO). dia sgt sukekan CT nurhaliza. hehe. skg dia dh ada baby comel, mama miya gelaran dia skg. uisshh. bila la wana nk ikut jejak langkah dia kan?
3. Jijie : mula2 kenal dia kat myspace. skg beralih kat blog le plak. so far, dia baek.. coz dia penah tlg wana edit blog ni. macih GG laling. amik award ni taw wlpun akak taw yg gg mst dh dpt award ni punya (GG kan pemes kat blog ni)
4. CikYana : kenal kat MS gak. dia ni baek taw. wana yakin, dia adalah sorg kawan yg baek.
5. d 4 dahlia : ntah dahlia nk terima award ni ke x. coz dia xsuke wat tagged n dpt award. kalu dia wat tag ni, ffuuuhhh, bangganyaa.. hehe.. suke BLOG dia ya amat2 sgt. dia memg xpandai watt ayat puitis, n wana rasa laa bestt kalu dpt kawan ngan dia coz wana tgk dia memg xkesah apa org kata, tu yg menarik ttg dia. suke baca blog D!
6. Fadhlah : hehehe. dia tlg wana bila wana xtaw sgt pasal blog ni. sgt2 baekk laaa.. wana tgk dia ni mcm serius orgnya. xcaye g blog dia, tatap la muka dia lama2. cam garang! ttakottt!
7. Akak Danya : akak ni org ipoh rupanya.. baru je taw smlm. dia sll citer pasal kebosanan dia kat blog n pasal husband dia. kelakar pun ada bl baca blog dia.
8. Awin : dia ni cun! licin giler kulit dia. hehehe. siap masuk contest lipice g2. harap awin menang yer.. chaiyo2!
9. adzfar : dia ni cute. (mst dia dh senyum). dia ni mcm syg sgt kat GF dia. bagus laa.. setia pd yg 1 yer.
10. hani : kenal hani kat MS. dia ni comel sgt.
.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!! amik taw award ni.
thanks eekk coz melayan wana masa berblog ni.
best sgt2 kenal korang.
.
Awarded and Tagged by Wana =)

11 comments:

Adzfar Aiman said...

cik wana. terima kasih sebab tag saya. tapi tapi..
hmm, saya x amek tag or award lah. sorry ye

btw, terima kasih skali lagi
panjang betul entri kali ni :P

w a n a said...

ye ke..?? aloo.. lupa la plak.. xpe laa.. hehehe...

Fadhlah said...

garang ker...mana ader la!muka baik nie...huhuhu

Fadhlah said...

http://fadhlah.blogspot.com/2009/05/award-dtg-lagi.html

Fadhlah said...

thanks bagi award nie..padlah hargai sangat2..masih ada lagi dlm dunia nie ingat kat padlahkan?huhuhu
p/s:muka kat situ mmg nampak garang..try la masuk fs,target ngan fb cuba tengok muka kat situ pulak..garang ke tidak...hehehe

w a n a said...

yer laaa. tenungan mata garang je.. takot laa.. 2 yg xberani lawan ckp tu.. hehehe..

w a n a said...

sorry yer.. entri kali ni panjang.. wana kalu karang ayat memg lupa daratan.. hik3..

.ArianiAizat. said...

amboii cik wana,berbakul bakul ko puji aku eh!siap ngata angin tiop pun tumbang..hik..ni akunye hidung dah nx terkoyak neh,spe nx salepentep balekk??haha!~

rasuah la tuh!hehe yela yela aku lanje ;p

Fadhlah said...

nak padlah buat sekali lagi ker?

w a n a said...

alaa.. nak saleptep keje sng..
meh cni aku wat kan...
uuikk.. xmo marah2 ye cik nanie lalink..

btol ni nak lanje..??
YESSSSSS!!!
umpanku berjaya ~ tersengih2 mcm kerang busuk ~

w a n a said...

fadhlah nak sekali lg per..??
(dh xpaham la plak)
~lmbt pick up kowtt~