Thursday, May 7, 2009

Hari Ini Hari Rajin Saya!

.
ari ni wana amatlah rajin! =)
.
BUKTINYA :
.
dah 2 kali wana create new post kat BLOG ni dlm masa 1 ari!!
xkan xpasan kotttttt! (ni yg muncung sedepa ni kalu xpasan). hohoho!
.
haaaaaa.... dh terbukti kan..??
ANDA PERCAYA, SAYA SUKA!
~trademark tuk ari ni dlm sejarah.~
winkkkkk *)
.

uuiikk.. jgn pk wana PEMALAS yer sblum2 ni.
(anda salah!! ~ jgn mendatangkn kemarahan wana! bware!)
ecececece...garang abis la konon2nya.
(tp, memg ye pun, kadang2 tu bila dtg penyaket malas,
hanya ALLAH je la yg taw betapa pemalasnyaa budak nama wana ni.
smpkan nak amik barang yg dekat2 pn sggup ngesot ke, suh kawan amikkan ke..
uisssshh.. smp tahap 2, memg nak kena sekeh kan?
~ada gak manusia mcm ni yer!~
(tp, kalu ada sape yg nk sekeh wana, wana sekeh dia blk!)
haaa..br taw langit tggi ke rendah.
ngah garang ni! uweeekkk! (smbl melarikan diri)
.
Rajin! Rajin! Rajin!
sesuaikah perkataan itu dgn insan bernama WANA ini..??
kte tggu n lihat yer... =p
~mcm mana nk lihat..?? sng je.. pakai mata laa.. xkan pakai idung lak kot~
adooiii! apa punyaa soklan laa ni kan? ~ bebudak skola pn pandai nak jawab soklan kacang tanah mcm tu. hohohoho!
dah laa wana ~ dh out of da topic da ni. melalut smp ke laut dah 2 haa~
=D
.
wokey!
.
ari ni wana RAJIN untuk:
1) Packing barang
.
Yes! esok balik IPOH.. yiiihhhaaaa!
memg kena rajin ar kan???
xrajin packing, jawabnyaaa xbalik laaa..
XCITED gilerrr nii taw!
~giler pun xmcm ni~
.
2) comment ENTRI kawan2
.
haaaa! korang xrasa ke comment kt BLOG korang tu bertambah.
wana laa punyaa keje tu.
dalam duk BZ packing barang, nyempat taw duk cmnt entri org.
sape yg wana xcmnt tu, mayb wana lepas pandang.
.
yer laa.. mato DEN duo jo haaaa..
tgn DEN ni haaaa duo jugo.
so, xdapekk lo nok cmnt sumo!
*adooii..marah org nogori ni haa bila baco!~
.
xpe2! nnt2 wana dtg penyaket rajin ni, wana akn cmnt yer.
Jgn berebut2 nk dptkan cmnt dr wana..!
~ceetttt! pasan taik kucing tol laaa wana ni kan?~
tu je la keje wana ari ni! hehehehe. =)
bukan sng nak tgk wana mcm ni dah!
setahun ada laa 2 3 4 5 6 7 kali... =)
.
End!

2 comments:

chapping said...

hahaha..lwak la kak wana nie.
banyakknye rajinnye..
kalau xrajin paking brg abesla..
nt saye suh makcik kepak tlg packing kn..hehehhe..

w a n a said...

hahaha...
kena bayar makcik KEPAK la kalu mcm ni..
huhuhuhu..

rajin laa..smp dh tiba d ipoh ni.
yihaaa..!