Tuesday, March 15, 2011

Kenapa tak ade ye...?? Hmmm...

Perkahwinan gilang-gemilang Ayu Raudah & Zaquan Adha
.
.
So shhweet tgk diorg kan..?? Memg wedding of the year la bak kata org. Sume duk cite pasal wedding diorg je awal tahun ni.
Mana xnya, dari setiap inci, sume just like a perfect wedding.
*______* (sambil2 berangan nak wat wedding mcm tue!). Berangan le smp ke tua yep! Hopefully mereka akan kekal. AMIN.
.
Oke! Ekceli, bukannya nak bz body pasal artis ke. Nak sok sek sok sek gosip2 terkini ke. Tapi ceee try korang tgk kasut zaquan tu. Smart x? Smart x?
Mcm mana plak dgn di bawah ni??
.
.
Perkahwinan my ex-poly, Ecah
.
.
Sebenarnya, aku terkilan. Niat di hati nak saving cost. Tanya la andaman mana pun, kasut lelaki memg xde provide. Pelik aku! Pasal ape leh jadi cenggitu ye. Bukan pompuan je nak kawen, laki pun nak gak. Ngeh.ngeh.ngeh! Xde suami, pompuan sanding sorang2. Baru la org kata pecah rekod sanding sorang-sorang. Mcm dia sorang je yg beria2 nak kawen. Huk2!
.
.
Butik andaman kata, saiz diorg len3. Saiz besar gedabak. Beza sgt la kata mak-mak andam sume. If wat, takot rugi la. Yeee ke..?? Mcm la saiz kasut pompuan x mcm tu kan. Len-len gak saiznya. Tol x? Frust btol le rasa. Hmmm. Kalu include sekali in package, leh la terbangkan duet tu ke part-part len yg lg important. Geerrrr... Geram!
.
Mana nak cari kasut putih, yg murah, smart, n leh guna lg pas kawen..?? Material apa yg sesuai ye..?? Aiiiisssh. 1 hal lak nak carik neh. Sabo-sabo. Sekarang, aku dalam proses survey2 lagi. So, xleh nak gelojoh. Do the best decision for the better result.

P/S : Help me pd blogger2 yg dah byk makan garam. dah kawen. perturunkan la ilmu di dada tu yeeep. Tak elok simpan sorang-sorang. Bak kata org pe ye, "SHARING IS CARING"... weeeuuww... I Like!


2 comments:

Hani said...

wana!! sudah jadi tunangan orang ya?? moga selamat semuanya. follow u my dear. hit me back ya. misss u. :)

w a n a said...

yeeeppp! suda! hani ble lg...?? hehe. so, what's up now..?? keje kat mana..?? mish u too... *____*

i will be following u.. heeee..