Saturday, October 24, 2009

Wana, jgn boros blh x?

Pompuan ni memg kuat membeli. tp menang memakai x..??
hmm. tentu jarang skl kan jd mcm tu?
sgt susah nak kawal diri kan ble ade duet..??
*___________<
memg susah!
sgt susah!
terlalu susah!
susah utk kawal diri dr shopping. dr boros.
n beli benda yg xsepatutnya! hahaha. gelakkan diri sndiri!
korang boros x..? hmm. aku boros! sgt boros!
memg xdpt dinafikan! terserlah tol sikap -ve ni dlm diri aku.
smpkan xde duet pn pandai je mencari. cari cara nak
dptkan duet n dptkan barang yg aku nak even xde duet!
huh! ~ngeluh jap ble pk2 balik!~
aku rasa benda ni dh memakan diri aku.
aku xnak mcm ni! aku sll sempit duet.
aku ni student. apsal la xpandai nk manage duet.
huhuhu.
aku terasa sgt pasal ni ble asyik kena tegor je pasal ni.
nape x cube kawal diri. awak tu student!!
ye! aku student yg xsedar diri yg aku ditanggung!
wake up wana! wake up!
aku terasa weiii. smpkan aku rasa mcm xnak duet sape2 pun.
tetiba je perasaan mcm tu dtg. terasa gle. =(
rasa mcm biar laaa aku makan pasir je nnt.
apsal la aku xnak dgr cakap org.
apsal la aku degil sgt..??
degil bebenor!! ~haa! terkuar loghat perak!~
aku leh pk sesempit tu. bukannya nak try amik ikhtibar.
korang leh tlg x suggest aku cara nak jaga duet.
n jgn mintak kat org duet. materialistiknya aku.
sume nak senang je. xpk lak org len susah sbb aku.
"speechless!"

2 comments:

dianna said...

biasa lah tuh. perempuan. kalau tak boros tak sah. i pun same. kdg2 sampai tak teringat yg duit tuh ade unt kepentingan lain. hehe

xpe xpe. belajar dri kesilapan.
jgn sedih2.

w a n a said...

hahaha. bukan apa dianna. i ni mcm xde kesedaran sivik. huhu.

xpe2! dh keje nnt, i menabung. haha.