Saturday, October 10, 2009

Pagi2 dh bikin gua panas....

Mood : marah, bengang, sumpah seranah sume ada!!

Pagi2 sabtu ni ada je benda yg wat aku dh marah. huh! ilang pahala aku coz pagi2 dh ngamuk. grrrrr. dh la aku jarang marah. apatah lg ngamuk pepagi buta. ni budak lesen yg tepati masa tu la punye pasal. eeeeeeee...

Spttnya ari ni aku dh janji nak g class driving. so, budak yg amik aku tu pagi2 lg dh call nak dtg amik. So, aku yg ngantok bagai nak rak ni (tido lmbt smlm - wat tecnical paper), bergegas sepantas kilat ke bilik mandi. Konon2 xnak org tggu kte la kan. Janji dtg kul 8, tp smp skg (jam d tgn kul 9.30 pg), batang idung dia pun xnampak2. hangen btol aku pagi2 ni taw!!! kalu aku taw, smp skg aku tido lg. dh arrr pagi ni ujan, sedap gle tido. best tol tgk housemate aku tido. dihanyut mimpi indah. arrrgghh! jelesnya. bengangnyaa aku!!! =(


Aksi2 terlampau!!
So, dgn marahnya aku, amik gambar byk2, dgn mimik2 muke yg menyayat hati. Nak ilangkan tensen n nak buang masa aku yg memg dh byk yg terbuang. geram n marah punye pasal. Nasib bek aku lepaskan geram dgn cara mcm ni kan. kalu x, mau aku pecahkan kete kawan aku kee.. jerit mcm org gle keeee. terjun ke parit berdekatan keee.. hehehe.
k la, budak gle tu dah call, lg 5 minit dia smp, aku lepaskan geram aku kat blog. puas hati sket!
ilang je mood aku nak g driving. huh!
nota kaki tangan mulut : aku paling xsuke org lmbt!!

2 comments:

d 4 dahlia said...

gamaknye kalo kamera masih pakai filem..mau dua gulung filem cik wana guna tok snap muke beliao sj..marah sungguh 2..patotnya wana snap gmbo dak yg janji nk amik wana 2..print bsar2..MOST WANTED..TO BE KILLED..duhs~

w a n a said...

nak amik gmbr dia.. bukan hensem pun.. buang masa je amik gambar dia.. hehehe.. bek jimat je bateri.. hahaha.