Monday, December 28, 2009

2nd Anniversary!!

Happy "Second" Anniversary Sayang!! Tu la ayat yg plg manis tuk didengar pada 25 Disember yg lalu. hehehe. Alhamdulillah, hubungan yg dibina bertahan sejauh ni. jauh ke? kehkehkeh! Bg kami, jauh n lama la ni. Hubungn yg aku bina selama ni xde la selama ni. Kre bole la dikatakan lama. Mayb xleh la nak lawan atau compare ngan org len kan, but kitorg happy dah ble dh smp sejauh ini. Ehem ehem... Dah leh kawen dh ni? *_____* Ahakkss. ~tetiba lak tersimpul2 malu g2. =D gataiiinyaaaa wana ni kan?~
Ta...Taraaa...!! This is our cake! Chantek x? Chantek x? hehehe. Thanks abg. Cun ar. Siap bentuk love lagi tu. (Jiwang gak awak ni ye!!!) Masa 1st time tgk je kek tu, ya ALLAH, rasa cam nak terbang jeee. so sweet laaa. precious moment that i'm not ever n ever n never forgot. haaa! smp mcm tu taw! memg ske sgt3! karat2 awak pun, jiwang rupanya yee. memg sesuai la abg digelar jiwang karat. (Mintak ampun abg! Xmo terasa ek. Ni hanya laaa joke semata2! Takot next year xdpt cake mcm ni dah) haha!
Dalam duk best celebrate, baru pasan yg baju kitorg memg x "match" lgsg! Burok tol la. Dua2 warna striking. Beza btol. hehehe. mcm mana la xterPK nak wat janji2 pakai baju sama. baru arr smart kan pic2 ni sume. xpe la, benda dh lepas. belasah je la ek. kontra pun kontra laaa. janji kenangan yg indah ni ada n akn tersemat d hati (Aku pun dh jiwang karat mcm si dia gak dah. Igtkan penyakit je berkangkit, rupa2nya ayat pun leh bejangkit ek. haha!)
Lupe lak nk bg taw, yg lokasi pemotongan kek telah diadakan d Taman Bukit Jalil. hehe. Konon2 nak privacy la. padahal, ramai lak org ari tu. ye la, krismas la katakan. sape suh masa declare tu terkena ngan tarikh org cuti kan, hhmm..nasib laa. tp advantage kat cni, tiap2 tahun kami dpt cuti free time anniversary. =)
Anniversary kali neh memg besh! Syok! Coz dpt jmp ari2. lama tu. hehehe. 3rd day lak kami g lepak kepong aje. layan movie. setelah diPK2, akhirnya citer AVATAR kami tgk. pergggh! memg layan arr citer ni. dekat 2 jam setengah, memg dr awal smp akhir, besh. nak tgk lg sekali pun xde hal laa. coz dh memg besh kan.

Then, wah lanje makan secret recipe. semalam makan kek, ari ni makan kek lg. kahkahkah! badan pun naek mcm kek tu gak. hmm. apa nak jadi laaa aku ni. makin ari, makin menaek2 badan aku ni. ble mau kurus n insaf tuk diet xtaw la. uwaaa.. wana, sedarlah.. plzz.. wake up! Tp ni kek secret recipe, memg arr layan. hehe. Sket2 lama2 licin gak pinggan tu. =)

Aku pilih chocolate cake n wah pilih cheese cake. tp wah punya cake lg besh arr. Sejuk je ble makan. best! Len kali nak order yg tu! apa ek nama dia, aku dh lupa dh. hehe.


Last day, kitorg g jenjalan kat Tugu Negara. Actually, masa ari anniversary tu, kitorg dah g dah, tp masa smp tu dh lepas kul 6, so xdpt la nak masuk ke dalam pagar di mana tugu tu berada. hmm. Hampa! Tp tu ari tu. masa last day, wah bawak gak aku g sana. hehe. Akhirnya, smp gak aku. apa lg, sakan arr aku berposing. jap2 ke kanan, jap2 posing ke kiri. mcm2 aksi laa. hehehe. byk sgt sbnrnyaa kitorg snap pic, tp aku letak yg ni je laa. takot lak kang penuh entri ni ngan gambar je. kang dh mcm photo album lak. hik3.
Akhir kata "I LOVE U SO MUCH ABANG". u r ligthen up my life. best ar anniversary kali ni. memg sakan tol kte celebrate. hehe. best kan mcm ni selalu? Kan kan..?? Hopefully, kte dpt akhiri sume ni dgn ikatan perkahwinan. AMIN! Umur kte pun dh lanjut. hehe. takot berkarat lak nnt. Setuju x..?? Setuju x..?? Kawen awal taw.. ooopssss..!! dh melalut lebih dah ni. Memg nak sgt kawen ngan awak. Nak hidup ngan awak sorang je taw. =) This is our precious moment. Hope it's gonna b 3rd anniversary, 4th, 5th and..................until d end! Muaaaaah.

4 comments:

d 4 dahlia said...

wow..lm xmai cni..heh!
happy anivesary..best r tgk korang..sm chantek sm nsem.haha..well hope smpai ke jinjang plamin..bahagie ke akhr hayat k!

w a n a said...

dahlia, kena tambah agi satu.. sama chantek, sama ensem n sama gemok!! hahahaha..

AdaNaz87 said...

wah, bahagianya tengok dia.
tumpang kebahagiaan sekali.
hehe. (:

EyCa ZaKaRiA said...

wah3....dating sakan kawan aku ni ye...hihihihi...semoga berakhir ngan ikatan pkahwinan ye wana..kawen jgn lupa ajak aku...