Thursday, February 18, 2010

Penulisan tahun baru...

Permulaan tahun baru yg meriah! Happy New Year 2010.
Wlpun aku taw dh amat lambat tuk wish, aku dgn kedegilan aku tetap nak wish gak. Lantar arr c2. sape nak marah pun marah laaa.. ada aku kesahhh..???!!!
.
.
maka, menginjak la 1 angka di belakang. seram gak kan dengar..?? mana xnya, makin bergerak angka kat belakg, makin tua la kte. ble duk pk2 balek, byknyaa benda xwat lg. byk benda xcapai lg. target aku mcm mana...??hhhmm.... lambat lg laa kot nak dicapai.
(oke la! kte lupakan pasal aku k!)
.
Congrats! Tahniah! Congrats! Tahniah!
Happy gle aku dgr ble ramai yg dh kawen tahun ni.lepas dh naseb korang kan. Dh pun jmp pasangan masing2. Lepas la 1 hal yg memg sume wanita duk takot2 n kdg2 masih mencari2.
siapalah org yg dicari2 tuk idup bersama kan...?? idup smp mati tuuuuuuu.....
.
Cherita cinta : Yg di bawah ni adalah cth yg plg terdekat. Tahniah lagi tahniah lagi!! Naseb bek la atun wat kenduri masa aku cuti. So, dpt la aku g kendurinya. Malangnya, aku xjmpe sgt kawan2 aku. Ex-Poly dolu2. Sob! Sob! Dpt jmp pengantin n A-dot je. Tu pun terserempak masa aku nak balek. Memg la xde rezeki nak jmp. Rugi kawan2 aku xdpt tgk aku yg makin bersemangat ni. hikhikhik.
13 Februari 2010 yg lalu : CIK atun telah bertukar statusnya. From "Single" to "Married".
Tahniah! Tahniah!
maka tamatla suda zaman membujang tu. dh kurg sorang ahli club membujang. huhu. Xmo sedih wana. ni kan ari bahagia kawan2. ngeee. kena support abis ni. btw, aku je bujang xlaku.
*______________*
Ni la muka terbaru aku. bg tahun 2010. Makin comey (maksudnya makin tembam). Aku maintain mcm dulu. Tapi badan je xmaintain.
Apakah perkembangan terbaru aku???
~wahhh! dh mcm artis gitu!~
jawapannya................... *___*
1. sebuk ngan STUDY di UTHM. - last sem! pastu praktikal, then GRAD! sket je lg ni. aku xsabar nk keje. pecah otak. sume ade! sket lg je tu!
2. makin berisi. makin chubby. makin bersemangat badannya. ni la dia buktinyaaa. lihatlah dunia!!!!
3. Bakal mempunyai umah baru! kehkehkeh! happynya. =) Actually, ni la dia benda yg paling ditunggu2 bg tahun 2010 ni.
4. kawen? InsyaALLAH.. kalu MR WAH nak melamar cepat2. haha.

Tu la berita terkini setakat ni. Xde pape yg best pun. Tp aktiviti byk arr.. Xterkira byknya.
Mayb i will story 'bout it later. Sekian berita Xsensasi dr cik wana.
P/S : Tahniah buat Atun n Syikin yg dh berkawen awal tahun ni. N wat bakal2 mak tu, smg korang dpt anak yg comey2 nnt taw. maybe anak korang dh 2, 3, 4 ke, baru laaa turn aku nak menamatkan zaman SOLO. Amin! byk2kan la berdoa ye.

3 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

hyep dear.. lame wana mnghilang.. g mne?

.ArianiAizat. said...

a'a la wana,sangattttt lamaaaa ko menyepikan diri..sangatttt busyyyy yer?hehe

wahh atun nampak laen sgt jd raja sehari..gamba ngan husband diye xde ke wana?

w a n a said...

maisyara :
xde menghilang, cuma terlalu BZ ngan study. almaklumla, last year. xpe xpe! nnt pas dh abis study, InsyaALLAH, akan diUPDATEkan sll blog ni. hik3.

*****************

PuaNanie :
nanie, bz banyak la skg ni. hukhuk.
Atun memg nmpk len. gambar dia ngan Husband dia kalu ko nak tgk, tgk kat FB aku k. ada je aku uploadkan. kat cni manyak2 kang lembabsss.. kehkehkeh.