Tuesday, December 7, 2010

Penghijrahan tahun 1422!

Aku duk baca kat facebook status setiap org. Sume duk cakap SALAM MAAL HIJRAH 1422H. So, aku pun terpk la gak nak post kat status aku. tapi.. cam malas coz ble masuk maghrib, krenya dah abis la kan 1 Muharram. Aiseymannn.. terlepas le plak. So, dalam nak gak wish selamat tahun baru, so aku lepas gian la kat cni. Asal aku pueh hati suda. Keh3! Ada aku kesah?? Teng Teng Teng!! Kalu nak citer pasal penghijrahan ni kan, tuk tahun lepas, aku dh ada 1 penghijrahan.
.
.
Penghijrahannyaaa.....
Student ====> Worker/Staff/Pekerja
.
.
Alhamdulillah.. Aku dh lepas 1 stage ni. Rezeki tu ada. Sebulan kuar, dh ada keje. Syukur sgt2. Ada gak employers yg nampak kewujudan insan yg bernama Norshawana Jamaludin ni haaaa. Laku gak aku rupenya ye!!! *_____*
.
.
Oke! tutup buku lama, bukak buku baru. Past is a past. Looking Forward!
1422H....Bergerak 1 angka di belakang.. Stress lak ble pk diri ni dh tua. Hik3.
.
So, aku berharap sgt tahun ni aku dpt tukar status diri lak. Ecece. Gataiiinyaa anak pak din ni kan. dah ada hati le plak nak berpasang2an. Bertiga2an..Berempat2an.. :p (Blushing ni weeei). Xsalah kan..?? Angka 27 (my umo yg suda lanjut), adalah waktu yg tepat tuk ni kan..
.
Impianku!
.
From...........
.
Solo
.
Berdua
.
Ber3 plak mcm mana...?? hehehe. Sabo2!! Lepas stage yg ber2 dulu. Ngah duk kumpol duet kaw2 xhengat ni ha. Harap2 smp la seru tu kan..?? Doa2kan kami ye!
.
.
Hopefully, harapan @ impian @ target tahun 1422H akan menjadi kenyataan. AMIN.
akhir kata dr saye, usaha tangga kejayaan. Peace, no war!

No comments: