Sunday, December 12, 2010

.Jalan Sorang-sorang.

Ini bukan la first time aku bejalan2 cari gado sorang diri ye. Bukanlah perkara asing bg aku. *____* Sebenarnya, patutnya, akak aku patut follow aku. Tetapi, disebabkan kawan baek dia balek ipoh, so spt kebiasaannya aku akan dibuang begitu aje. So, aku xde la terasa hati pun. Coz dh memg selalu kena mcm tu. Kawan diutamakan! Yeeepp! The right word for her! ~Huh!~ terasa sket la weeei. (xbaek menipu diri, tipu korang xpe la kan? Hua!Hua!Hua!

.

gambar aku. cik~wana. (xkan gambar korang lak kan. apa punye caption la nih!)
.
tuk pengetahuan korang, tu shawl aku baru beli taw! tu yg duk try tu. keh3! Beli online, beli kat www.radiusite.com . Thanks ika, for the schweet shawl. Awak jual, saye beli yeee. ~ngeeee! korang rase shawl ni warna oren ke merah..?? kat dalm blog radiusite, nampak cam oren. tapi, ble dapat, errrkk, lebih kepada merah. tapi bedal aje la!! ~kehkehkeh~ asyik gelak je aku ni.
.
Aku ada 2 tujuan kuar semalam :
1) beli kain (kain pasang)
2) Beli alas bedak (suda abis maaa)
.


Ni adalah destinasi pertama aku. Riamoda. Cadang nak beli kain pasang merah-putih, tapi susahnya mau cari. Last sekali, dapat merah cokelat. Adeeeehhh! ~asal ada merah oke la kan..~ Hopefully, akak aku suke! hehe. tapi the truth is, xde satu pun aku berkenan kat riamoda tu, tapi disebabkan kena beli gak kain pasang tu, aku rembat aje la. So, setel satu benda. nasib bek aku capai target!
.
.


Mayfair ni aku dapat coz ade 1 miss yg comey ni la tahan aku kat Greentown mall. duk pengaruh aku. ada promotion la. itu la. ini la. bla3! ~sampaikan dia puji aku mude, mcm umo 20 tahun! xcaye aku umo 26. dia kate aku mcm student la. hehehe. ~memg ayat pancing tol la. dalam hati aku duk cakap, pandai ko bodek aku ek.~ Tetapi disebabkan dia dh angkat aku setinggi yg boleh, aku redha aje la dgn promotion tersebut. hehe! RM29.90 je aku leh enjoy RM1200 punye pakej. Fuuhhh! Terpengaruh sekejap aku. Dah la ngah kaye kan..so, setakat 30 hengget tu xde hal la. Leh cube kan..?? Tapi sekali aje la leh try. . hik3. Ble mau pergi manjekan diri ye...?? *____*
.
.

oke! kte teruskan dgn berita selanjutnye. this is my second destination(dah jadi minah salleh le plak. huhu.) , Greentown mall (GM). ~aku dh cakap td kan mase duk membebel pasal MayFair kan~ hehehe. Actually, cadang nak beli alas bedak je. Tetapi, disebabkan aku tercucuk duet lebih sket kat maybank seblum tu kan, so aku kena berbelanje lebih la kan. Tol x? Errrkk!~leh pakai ke reason tu~ oke! First, aku g beli alas bedak. So, setel la tujuan ke2 aku td kan. hehehe. tetapi lagi, disebabkan aku dh lama xround2 GM, so aku walaupun dgn saket kaki (kesan melecet), dgn gahnya singgah ke setiap kedai yg ada kat c2. Satu2 aku singgah. haha! So, aku beli, 1) getah rambut; 2) stokin kaki; 3) kain pasang (tuk aku), kat NAGOYA! ~xleh tahan woooo~ murah tu.. 4) kerongsang bunge (lupe lak nak upload) 5) lastly is taraaaaaa.. aksesori tangan. gelang di bawah ni. comey kan..?? 5 hengget je. aku berkenan sungguh. so, gua rembat 1. *____*
.

punye lama la aku duk pilih gelang ni. rambang mate. yg tue chantek, yg ni comey. yg tu voguw, yg ni ayu. naseb bek la aku cucuk RM200. kalu aku cucuk RM2k, rabaaakk la aku jawabnye. pasni, xmo kuar dh selama 2 bulan..?? ~errrkk! mampu ke cik.wana ooiii~
.
SO, aku pulang dengan senyuman! ~sape kate xbest shopping sorang2???~ try tgk kalu xcaye!
.
.
p/s : salesperson duk tny, xkan sorang je kot!! mana abg..?? aissshh budak2 ni.. pelik keee aku jalan sorang.sorang? hhmm..

No comments: