Wednesday, July 1, 2009

boleh ke x kawen ni..??

(ini bukan gambar hiasan semata2!)


taraaaa! ni la yg aku masak ari ni.. (ada ikn goreng, ada sayur petola, ada kari ikan n sambal belacan) nmpk sedap x..?? ~terliur keee....~ hik3. actually, aku ni xd la pandai masak. just mengisi waktu terluang tu blh laa.. =D (ye ke...??)
tp bila dh ada kat ipoh ni, sorry la kalu ckp nak isi masa lapang, ni dh kre tgjawab yg perlu dgalas dh ni.. fuhhh!! berpeluh taw ari2 kena masak. haha! lawak je kan..?? nmpk sgt baru sket je ni.. kalu dh jd housewife, ngan keje lg, ntah laa.. mau kelam kabut aku nnt. ngeee. ~senyum tersengih2 mcm kerang busukkkkkkkk..~
.
aku pasti ramai lg d luar sana yg handal memasak kan...?? bukan setakat mcm ni je (gambar), tp lebih hebat lg.. vogue da vasssss!! ~aku belasah je ckp ni~. hehehe. truly n lahirnya dr ati aku ni kan, aku teringin sgt3 nak wat TOM YAM yg sedap...tp mcm mana yer..?? huhuhu. wah suke sgt makan TOM YAM ...tp, aku xreti!! kalu guna perencah, aku taw, tp kalu xd, maka xberasap la dapur tu.. huk3.. kalu sape yg terer n nak jd sifu aku tu leh arr.. di alu2kan sgt3. =D

oke! berdasarkan pemerhatian korang la kan, rasa xleh arr coz aku xleh bg rasa...hik3,aku layak x n boleh ke kawen dh ni..?? hahaha. kalu dr segi masak laa...kalu dr segi mengemas, membasuh, kte judge len kali ekk... ngeee. kalu ya, sila afundi, WANA BOLEH! , jke x, SORRY WANA! d
blog http://wana-j.blogspot.com/ . layaannnn!!

6 comments:

Naniey said...

sorry wana...hahahah...wana boleh...ar kire ok la tu...bg mengisi perut sisuami tu nant..caiyok2

w a n a said...

uwaaaaa...!! sedih3.. =(
tp xper..ngah cube ni.
belaja menu yg lg menarik tertarik.. hik3.

tazz said...

dah boleh sgt ni :D

w a n a said...

macih..!!

xikut arahan ni.. hik3.
kalu ya, taip WANA BOLEH! hik3.

thejijie♥ said...

amboi3.... sedang memprektiskan kehandalan hehehee

w a n a said...

amacam...?? boleh x..?? ada rupa kari la tu kan.. hik3.. =)

malu nehhh...