Monday, June 20, 2011

Pre-Wed!

.Gambar ni xbest! Sbb duk rapat2. Isssh3!
.
Ecece! Sekali update blog, teros kuar pasal pre-wed. kes menunjuk2 ke nih..?? =) Oh! Tidak sama sekali. Hekhek. Tapi, bukan nak tnjuk sume pic pun, saje je bagi gambar suam2 suku, baru nak upload pic2 2 sume. Coz lambat lagi mau kawen kan.. hekhekk. Ni baru kuar dr oven je gambar ni. hik3. Ok ke ye..?? Kurang manis ekk..?? Actually, kebetulan je ni ha update pas pre-wed! *_____* Bukan pe, lama sgt menghilang sbb kena kongsi2 guna laptop ni ngan kakak. Tu yg leceh mau update. Xmo org curik2 baca ble kte menaip. (Alasan leh pakai x??) Ngeee... So, pas dia punye laptop dah oke, xde sape dapat ganggu privacy aku. Syioknyeeee!!!
.
.
Pre-wed ni berlaku semalam. Gle panas nak mamposs gambar ni. Kalah pisang goreng kat tepi jalan tuu haaa! Haha! Mesti korang pk awal gle wat pre-wed photoshoot ni kan...?? Lokasi adalah FRIM, Kepong. Besar gle tempat ni taw. Tak dapat nak xplore abis lg. Kejar masa la katakan. Yela.. aku kan ipoh, dia puchong, ari ni keje. Mana nak lepak lama2 kat FRIM tu. Kena lak ujan. Adess! ~Memg saje nak wat pre-wed awal. Sbb mau wat kad kawen lg. Mau guna ini gambar. Xmo kelam kabut. Biar slow2, asal teratur. Alhamdulillah.. Hampir 50% dah setel. Skit2 lama2 setel laa.. hekhek. Takot pun ade. Cuma pening mau bagi berkat pe kat guests. huh! Poning poning! Still ngah cari idea2 menarik. hehehe.
.
.
Btol la cakap org, duet kuar mcm air.............grrrrr.. elok la pun kawen sekali seumur hidup. hehe! So, pasni InsyaALLAH akan selalu update. If ada news n masa yg terluang la ye. Sampai ketemu lg. Assalamualaikum.

2 comments:

nad said...

hooyeh..nak kawen dah..besh nyeeee~~~!!!

w a n a said...

tak tahu la nak kata best ke x.. huk3. coz... mcm belum ready sangat laa.. =)