Tuesday, June 21, 2011

Kejapnya cerita Cinta Melody..Hmmm!


Saban hari aku duk melayan cerita "CINTA MELODY" ni haaa.. asal balek keje, siap2 tukar baju, solat sume, berdesup teros duk menepek depan tv. keh3. Abah dah taw dah pe'el anak dia yg sorang ni. Yg pastinya jugak, abah pun duk join venture layan cinta melody. *________* (Agak terlambat, tapi nak wish gak.. HAPPY FATHER'S DAY to abahku, pak din kiut!!!)
.
.
Oke! Berbalek kpd citer cinta melody, sedar x sedar, sudah sampai ke kemuncak citernya. Dengar citernya, ending dia kureng sket.. Tak dapat kat Elang! Cissss! Apa yg aku nak tgk, xdapat nak tgk. I want elang + melody + raya + nenek bahagia. Tapi nampaknya tempat elang akan ditukarkan kpd raffi plak dah. Aiseeeyy!! Frustnyaaa.. =( Tapi xpe, raffi pun schweeet ape! ngeee.. =). Dasar buaya air!! Hehehe. ~Tapi elang jugak yg tetap menjadi pilihan hatiku~ (Bape banyak tapi ntah. huhu. ) Hensemnya elang ni taw... Suke tgk! Mana taknya, Hati marah pun, jadi sejuk tgk muka dia. Muda lg dia ni, baru 21 tahun. Melody lak 19 tahun... hehe. ~Dah ke lain lak dah~ Tak lupe gak pada melody yg comel gle. *____*
.
.
Pape pun, tak sabar mau tggu episod kemuncak even dah taw endingnya. Apa la agaknya citer yg akan m' gantikan cinta melody yeepp. Adakah hero + heroinnya best mcm cinta melody...?? ~Saksikan jumaat ni!~ Zaaaasss. Tak cabarnya caye!! ngeeeeee..

*______*

.

2 comments:

Atiqah Adnan said...

hi dear..
haah akk dah tengok last episod drama ni kt utube terus tak follow daa sbb bukan happy ending.. ^^

w a n a said...

tu le pasal.. kecewa xhengat neh! esok last, tgk gak laaa.. terpakse! ~ayat frust ni~

u tube dah leh tgk ek...?? =)