Monday, June 29, 2009

SMS is a killer..???

h a i...hai hai... lama xjmpe n xbce blog kawan2 kt cni kan..??
actually, xd kemana ilangnya wana ni, cume nak layan
blog mcm dulu dh payah la. so, here, now.. wana akn
cube melayan BLOG ni semula. again n again.. ahakks.
suke x..?? suke x..??
=p
..................
berbalik kpd tajuk entri kali neh yg xbape nk gempaqq.
hehehehehehehe. jeng jeng jeng.........!!!
SMS is a KILLER....??
..................
SMS atau sistem pesanan ringks atau
Short Message System kte tgk byk m'bantu kte
dlm kehidupan kte sejagat.. (leh tahan lg BM aku ni rupanya!! =D)
tp bg wana laaa.. especially, dlm hubungan ni, kadang2
SMS ni leh mengganggu-gugat hubungan kami.
-cheeewaaahh.. berbahasa2 la plak.-
kadang2 kan apa yg wana nak bg taw, org tu bace len..
maksudnya kat cni dia paham len.. eeee..
kadang2 smp kte nek geram.. xpaham bahasa ke pun kan..??
ye laa.. kte tgh nak manje2. dia igt kte marah, men2.
ada ke patut..?? patut ke..?? huhhhh!
kte marah kang, dia igt kte wat lawak. haha.
ni lg parah kan..? smpkan kte duk besshh layan SMS dia,
teros potong ayat nk SMS. masa tu, baru taw yg
SMS ni memg laa punca kegagalan dlm hubungan.
leh wat kte BREAK UP wwooo...
tp korang jgn igt wana tetiba ckp mcm ni wana dh break up
taw.. hehehe.. wana still love is in da air.. chewaaahh!
....................
so, korang rasa mcm yg wana rasa ni x..??
wana xleh la xnak SMS dh. coz ni je la penghubung antara kami.
sob sob sob.. lain la yg dekat2, memg laaa teros jmp kan..??
uuisshhh.. jeles la plak.. ngeee.
xkan xnak SMS, asyiikk CALL lak kan.
yg ni, tokei beras pun bankrup... hik3.
memg teros tutup kedai laaa.. hahaha.
....................
this is my story after a long time dun create any post here in blogspot. missshh all of uuuu!! =D
.

9 comments:

Naniey said...

tak jugak...depend pd siapa yg mmbc n tafsirkan msg tu...hehehe...tak penah lak jd mcm wana cite tu.

thevirus said...

BETUL KE??

w a n a said...

to naniey :

bagus la naniey xpenah mcm tu.. hik3. leh wat perang besar taw.. geramm!!

..........

to thevirus:

btol laaa.. igt main2 kaaa..?? hehehe.. ni citer benar belaka..

tazz said...

ade pon wana ni. igt dah kena pecat ngan blogspot :P

w a n a said...

mana ada kena pecat laa.. still alive..!! hahaha.. rindu la tu kan.. =)

.ArianiAizat. said...

a'a btul tu..ingatkan da xmo layan blog da cik wana ni..da kembali ke batu pahat tercinta ke?hehe ;)

"miko itu nana" said...

btol gak tu..huhu..
sokong2..=p

d 4 dahlia said...

huh! slalu gak berlaku hal cm ni..so sy berharap sgt akn muncul satu henpon yg canggeh dimana akan ada suara yg tlg bacekan msg2 yg kite send..suara 2 mstilah bc ikot nada msg kite..kalo marah..dia kena wat nada marah..begitulah sebaliknya..wakakaka..ade ke tepon cenggitu nnti??

w a n a said...

to nanie :

xkembali lg la ke batu pahat.. ipoh is still alive.. hakhak..
sab2 ni berangkat pergi.. cheewaaahh!!

..........

to nana :

eh eh.. dia pn nak ckp mcm tu gak ekk.. hik4.

..........

to d4dahlia :

a'ah la kan d.. kalu ada, perggghh.. xd marah la wana mcm tu dah.. hik3. happy aje 25 hours.. kan kan..??

ada kalu org yg cipta tu dahlia.. hahaha.

anda berani sahut cabaran ni wahai d4dahlia..??