Thursday, June 4, 2009

.Award is coming.

.
Thanks to Kak Danya n Capiqa coz bagi aku idea
tuk update blog neh ye.
.
FUHHHHHH. dh lama dh ni xberblogging.
rasa takot lak. xbese la plak.
HAHA. poyos la plak aku ni.
=)
.
aku bukan ada 1 award tetapi 2. hehe.
ye la, dh lama sgt xupdate blog. mmg byk la
yg rindu tu kan... kalu korang xngaku xpe,
i can smell like cats. ngeh3.
.
1st award ~ from kak Danya
.siap dgn tag lg taw.
.
(1)

(2)

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda :-
akak danya yg sntiasa melawat blogku ni n chubby mcm aku. macih akak =)

(3)

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag)

aku rasa fakta diri aku sntiasa berubah mengikut tag yg diberikn setiap kali. hehehee.

1. seorg yg CHUBBY, gud looking, baek hati, lemah lembut, comel, pandai memasak, menyayangi. hurrmm.. yg btolnya hanya yg 1st ek.
2. suke shopping, suke men bowling, suke tgk wyg, suke snap pitcha, suke on9, suke kuar DATING. ~berhibur je kejenya kan..?? iissshh3.

3. aku suke dipuji. hik4.

4. sgt3 menyayangi family n WAH.

5. aku kuat tido.

6. aku ni kawan yg xbape baek. huhu. ntah la, suke LOST CONTACT.

7. aku suke makan. memg suke. dpt makan, xhengat dunia beb.

8. sbnrnya kan, aku dh rangkumkan sume hobi2 aku n fakta diri sndiri dlm 1 and 2, so aku wat 7 je la.. dh xtaw nak cakap pe pasal diri yg serba kekurangan ni.. hukhukhuk.

(4)

Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Nanie. Eliza . Yana . Padlah . Dahlia . Chap . Hani

2nd award ~ from Capiqa

sgt chantek. comel. c o l o u r f u l. yg penting, orange-black like her blog's layout.

THANKS DEAR. I'm really LOVE it.

.

3 comments:

d 4 dahlia said...

yabedaaaa beduuuuuuuu..dapat award lg..haha..tengkiyuuuuuu wana..mishh u!

CaPiQa said...

tengs sudi tempek ini award, darl!

ku suka pun suka bila kamu sukakannya. hihi.. ^_^

w a n a said...

to dahlia :

hehehehe.. dpt award lg..?? apa la dahlia ni.. ngeee.

to capiqa :

sama2.. saje nak tempek2 kat cni.. gagaga.