Saturday, July 31, 2010

Jobless!

.Salam Satu Malaysia.

Sudah lama aku xupdate blog ni. Ciannya kat dia. Dah la buwuk, xdijaga dgn rapi lak tu. huhu~ Meh cni meh cni. Nak usap2 balek blog ni. Bagi "HIDUP" sket. Nak corakkan balek bg colourful, ep sentiasa. mcm aku! ~erk! ~ ye sgt la tu.

Pada sape2 yg dulu2 rajin visit blog usang aku ni, aku nak bg inform sket. Fyi, aku dh abis study...!! yeeehhoooo.. rasa bangga gak ar. bukan senang nak abiskan 3 tahun study kat UTHM tu. nek saket tulang belakang ni haa.. especially, for d last year. perrgghh! rasa mcm mata ni sembab laa... xcukup tido~ stress. sume ada! At last, i finished my study. Bangge! Bangge! *___* Result...?? Second Class Upper (Honour). Alhamdulillah.

So, dh abes study, xkan la nak duk goyang kaki kat umah kan.. manyak chantek..!! mau abah duk berleter je.. menghabehkan boreh ajo.. hehe. aku chantek ke..?? chantek perasan ada la kan. So, now, masa tuk cari keje!! Mau gak kan tambah duet. Beli apa yg aku nak! Beli apa yg aku impikan! Belanje family. Belanje bf. hehe! ~Balas jasa le.. :p~ Bayar PTPTN! grrr... dh smp byk surat dh. pening2. :( So, mana nak keje ni.. Dah byk apply. Interview dh 2 kali. Tapi.. hampe! I'm a jobless rite now! For those who r "ada lobang2 keje", bukan lobang idung ekk (pengotor..hehe), tolong la inform2 kat aku. mana la taw kot terlepas pandang. Especially government. ngeeee.

JOBLESS!
Bachelor's Degree in Civil Engineering (Fresh Graduate)
Perak, Selangor, KL & Putrajaya. help me! help me!

No comments: