Sunday, September 6, 2009

ESTEEM mencabar kesabaranku!

korang penah dengar x pasal SOFTWARE ESTEEM..??
aku rase bebudak engineering pasti amat mengenalinya. sgt mengenali.
especially dak civil engineering. =p
benda alah ni tuk design beam la, column la, slab la, foundation la.
.
.
tensen!
tensen!
tensen gle weeeiiiiii....!!
.
.
aku skg ni bukan pe taw, benda alah ni sgt3 mencabar kesabaran aku.
dh la aku baru 1st time jmpe n kenal benda ni, pastu lecturer yg
ajar aku dlm class perisian tu pun ajar mcm xtaw pape je.
ade ke patut suh belaja dr tutorial....??
isssh3!! xpatut xpatut.
pasal tu la smp skg aku xbijak pandai dlm m'handle benda alah ni.
yg lg aku saket ati tu kan..... sgt saket ati..
(sabar wana sabar, bulan pose ni..kang pahala pose kurang lak..huhu!)
software ni aku kena praktikkan tuk project IDP aku yg memg
mcm nak mati tu!!! memg gle!!
smp skg aku xsiap2 lg wat benda ni. aku harap2 aku xgle la pasni.
"skg ni tensen." ~ ngh release tensen ngn menghamburkan
perasaan xpueh hati aku kat cni.
haaa.. lega sket taw x. =)
bersambung....................wat project IDP la.
BZ gle!
=(


8 comments:

ezany said...

blajar ler ngan sesape yg pandai.. nnt lama2 pandai la guna tu..

thevirus said...

nampak mcm senang je..tp payah..haha

mimie kusya said...

OHHHH TIDAK! ESTEEM ini software yang tidak maw diambil dan dipandang lagi.. if salah takleh forward.. kekeke..memang memeningkan..buat2 run..if tak run ade error.. tp takpe dik...slow2.. if master dgn tutorial mesti power punyer..keje nnti penting..tp tak patutla lecturer pon cam blr2 nak ajar..if lectrer teror, mesti student pon master dgn software ni..

w a n a said...

ezany : masalahnyaa ramai yg xpandai sgt. hehehe.

the virus : senang..?? tidaakkkk!!

mimie kusya : taw xpe mimie. asyik detect error je. nyampah laaa plak.! kadang2 tempat yg xptt ada column, kena ada.. addooyyy! geram je taw.

d 4 dahlia said...

hoh! org nk raya sebok exlore sopware plak!!! meh join dahlia men meriam buluh..meh! eh wana series rindu gile..haha..hope sehat2 sj..

w a n a said...

d, actually kan raya pun cam xbest je tahun ni. keje berderet2 je duk menanti.. fuhhh! memg xmenang tgn laa. huhu.

woww!! meriam buluh tu. memg hebat!! jgn terputus tgn kee.. jari kee.. mato buto ke ye.. jage la diri tu. men meriam tu igt2 la wana ye. hik3.

missshh u tooooo.. =)

onizuka said...

kenapa x guna autocad eh?lg senang rasenye

w a n a said...

autocad benda len.. a different software la. =(